06.03.2021.

Pozivaju se svi učenici/učenice, studenti/studentice i sportaši/ce,  koji imaju prebivalište na području Općine Vidovec, a koji su tijekom 2019./2020./2021. godine ostvarili zapažene uspjehe u svojem školovanju ili sportskom natjecanju da podnesu zahtjev za ostvarenje prava na dodjelu nagrade za postignute uspjehe.

Uz zahtjev je potrebno priložiti presliku važeće osobne iskaznice ili uvjerenje o prebivalištu te dokaz o ostvarenom uspjehu:

  • diploma ili potvrda o osvajanju 1.-3. mjesta na županijskom ili državnom natjecanju u području znanja;
  • dokaz o osvajanju dekanove ili rektorove nagrade;
  • dokaz o pojedinačnim sportskim, glazbenim ili drugim uspjesima na županijskim, državnim ili međunarodnim natjecanjima;
  • dokaz o sportskim uspjesima ostvarenim s grupom ili reprezentacijom na državnim ili međunarodnim natjecanjima;
  • drugi dokaz kojim se potvrđuje ostvareni uspjeh.

Poziv se odnosi na učenike, studente i sportaše koji za određeni postignuti uspjeh do sada nisu ostvarili pravo na općinsku nagradu.

Zahtjev s odgovarajućim dokazima podnosi se Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Vidovec osobno ili putem pošte na adresu Općina Vidovec, Trg sv. Vida 9, 42205 Vidovec ili elektroničkim putem na e-mail adresu [email protected]

Zahtjev je moguće podnijeti tokom cijele godine, zaključno s 31.12.2021. 

Zahtjev s privolom za obradu osobnih podataka je moguće preuzeti ovdje: 

ZAHTJEV I PRIVOLA ZA OBRADU OSOBNIH PODATAKA

Privolu za maloljetnu djecu ispunjava i potpisuje roditelj ili skrbnik.

 

Obavijest o zaštiti osobnih podataka

U svrhe Javnog poziva, Općina Vidovec, u svojstvu voditelja obrade sukladno odredbama Opće uredbe o zaštiti podataka, prikuplja i obrađuje osobne podatke podnositelja zahtjeva, sadržane unutar tražene dokumentacije i zadržava ih trajno sukladno važećim propisima. Za ostvarivanje svojih prava na uvid u vlastite osobne podatke, izmjene i brisanje podataka, podnositelji zahtjeva mogu podnijeti zahtjev pisanim putem na adresu Općine Vidovec ili emailom na [email protected] kojom prilikom će se provjeriti identitet podnositelja zahtjeva. Za sva pitanja u vezi zaštite osobnih podataka podnositelji zahtjeva se mogu obratiti izravno Službeniku za zaštitu podataka Općine Vidovec pisanim putem na adresu Općine Vidovec ili na kontakte objavljene u Politici privatnosti www.vidovec.hr/zastita-privatnosti.