10.01.2023.

JAVNI POZIV ZA ZAPOŠLJAVANJE

Od današnjeg dana, 10.1.2023., otvoren je Javni natječaj za zasnivanje radnog odnosa za radno mjesto: Radnica za potporu i podršku starijim i nemoćnim osobama, za projekt “Pruži potporu u lokalnoj zajednici 3” UP.02.1.1.16.0467.

Javni poziv za zapošljavanje pripadnica ciljane skupine objavljen je na stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje i stranicama GDCK Varaždin na poveznici : https://www.gdck-varazdin.hr/otvoren-natjecaj-za-zaposljavanje-i-prijave-za-krajnje-korisnike-projekta-zazeli-3/,.  Tekst javnog pozva također je dostupan i ovdje: JAVNI POZIV ZA ZAPOŠLJAVANJE

 

PRIJAVE ZA KRAJNJE KORISNIKE PROGRAMA ZAŽELI

Od današnjeg dana otvorene su i prijave za krajnje korisnike programa, starije i nemoćne osobe kojima će buduće zaposlenice pomagati od 1.2.2023. Usluga pomoći i podrške u sklopu projekta pružati će se u trajanju od 6 mjeseci.

Prijavnica za korisnike

Starije i nemoćne osobe trebaju se za uslugu prijaviti putem prijavnice.  Prijavnica se u radno vrijeme može podići osobno u uredu GDCK Varaždin (Trg Matije Gupca 3, Varaždin) ili u  Općini  Vidovec.  Popunjeni obrazac sa potrebnom dokumentacijom potrebno je dostaviti  u GDCK Varaždin (Trg Matije Gupca 3, Varaždin) ili u Općinu Vidovec najkasnije do 27.1.2023.