27.04.2020.

Nogometni klub Nedeljanec poznat je po svojoj dugoj tradiciji, ali i činjenici da su u njemu svoje prve nogometne korake započela tri hrvatska reprezentativca Marko Rog, Dario Melnjak i Janja Čanjevac. 

Kako bi se igračima osigurali što bolji uvjeti za treninge i natjecanja, Uprava kluba uz financijsku pomoć Općine Vidovec neprestano ulaže u obnovu sportskog objekta. Jedna od posljednjih investicija u nizu je rekonstrukcija potkrovlja vrijednosti 250.000 kuna. Za navedeni projekt NK Nedeljanec uspješno je aplicirao na otvoreni natječaj ŽNS-a Varaždin na kojem mu je odobreno 70.000 kuna, dok su preostala potrebna sredstva izdvojena iz Proračuna Općine Vidovec.

Potičemo naše klubove da apliciraju na otvorene natječaje i ostvare donacije iz drugih izvora za provedbu svojih projekata, stoga nam je bilo iznimno drago da je NK Nedeljanec uspješno povukao sredstva ŽNS-a. Obzirom da je za rekonstrukciju bilo potrebno više sredstava, Općina je „uskočila” s preostalim iznosom i omogućila da se projekt realizira.- naglasio je načelnik Bruno Hranić.

U potkrovlju su uređene dodatne svlačionice, dvorana za sastanke i prostorije za Nogometni centar Vidovec.

Prošle godine je također općinskim sredstvima uređen kompletno donji dio objekta u kojem se nalaze svlačionice, sanitarni čvor i društvene prostorije.

Svega ovoga nebi bilo da nema ovakve klupske uprave na čelu sa Krunoslavom Bistrovićem i igračima.- kratko je zaključio Hranić.