23.07.2020.

Na izborno-izvještajnoj skupštini NK Sloboda Tužno koja je održana 11.07.2020. godine, podnesena su i usvojena sva izvješća o radu kluba, te je izabrano novo vodstvo kluba za razdoblje 2020-2024. godine. Klub će u ovom mandatu (2023. godine), proslaviti 50 godina neprekidnog i uspješnog djelovanja.

Čelništvo kluba posebno je u svojim izvješćima zahvalilo Općini Vidovec i načelniku Bruni Hraniću na donaciji financijskih sredstava za uređenje prostorija kluba. Radi se o donaciji u iznosu  137.000,00 kuna, a navedena sredstva su iz općinskog proračuna uložena tijekom 2019. i 2020. godine. U sportskom objektu zamijenjena je kompletna dotrajala drvena stolarija sa PVC-om, renovirana je kotlovnica sa grijaćim tijelima te su izvedeni najnužniji soboslikarski i ličilački radovi. Započet je i novi investicijski ciklus sa uređenjem prostorije za sastanke i mini-kuhinje, a u planu je obnova keramike u dijelu tuševa u svlačionicama za igrače, nastavak soboslikarskih i ličilačkih radova kao i uređenje vanjskog dijela prilaza objektu sa keramikom.  

Iz kluba poručuju da će uz pomoć Općine Vidovec, ostalih donatora i dobrih ljudi nastaviti s radovima na obnovi i održavanju objekta i u narednom slavljeničkom mandatu.